Xerrada sobre la soledat no buscada

Cartell imatge 5

El proper dia 15 de juliol tindrà lloc al centre de dia de Sant Quirze de Besora una xerrada sobre la soledat no desitjada.

La xerrada està organitzada per l’EAP de Sant Quirze en col·laboració amb l’Ajuntament, i la duran a terme la Treballadora Social i la Referent de Benestar Emocional Comunitari del CAP. 

Hi ha moltes persones que viuen soles i se senten soles, i arran de la pandèmia aquest número ha augmentat considerablement. Ens hem hagut d’aïllar, sense voler-ho fer, de les nostres famílies, amigues i amics, veïns i veïnes, en definitiva, hem hagut d’apartar tota la nostra vida social per poder fer front a la COVID-19. Aquest aïllament ha portat conseqüències negatives en la vida de les persones: ansietat, depressió, por, inseguretat, etc.  

Amb aquesta xerrada volem parlar sobre tot això, com afecta als éssers humans els fet d’estar sol sense voler-ho, el fet de sentir-se sol/a.   

Esperem que vingueu molts veïns i veïnes del poble, així ens coneixem i comencem a refer la nostra vida social i evitem la soledat! 

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies EAP Sant Quirze de Besora, Salut emocional, xerrada i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.