TORNEN LES CAMINADES SALUDABLES!

A partir del dia 15 de setembre, s’inicien de nou les caminades saludables, impulsades per l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora i FADO (Fundació Assistencial d’Osona). El punt de partida serà l’aparcament del CAP i s’iniciaran cada dimecres a les 9 del matí. Tindran una durada aproximada d’una hora i mitja.

Els dies 29 de setembre, 20 d’octubre i 17 de novembre, un professional del nostre centre us vindrà a saludar i us donarà un Consell Saludable al final de la caminada (a les 10’30 h aproximadament).

L’EXERCICI FÍSIC ÉS UNA BONA EINA PER GAUDIR D’UNA BONA SALUT I PREVENIR MALATIES

Les persones grans que es mantenen actives físicament aconsegueixen alentir o atenuar i, fins i tot, revertir molts dels efectes de l’edat. Això repercuteix favorablement tant en la persona directament com en la societat.
L’exercici físic és un protector neurocognitiu. Prevé i endarrereix el deteriorament cognitiu, tant per la seva influència sobre els factors de risc cardiovascular, com per si mateix i per l’estimulació cognitiva que genera.
L’activitat física ajuda la gent gran a mantenir i restablir la força, l’equilibri, la flexibilitat i la resistència de l’aparell circulatori. Aquestes quatre àrees són importants per mantenir-se en un estat saludable i ser independent.

Tota activitat suma!!!!!!! US ANIMEM A PARTICIPAR EN LES CAMINADES SALUDABLES


 

Aquesta entrada s'ha publicat en Exercici, Notícies EAP Sant Quirze de Besora, Prevenció i consells de salut i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.