Reflexionant

La Sra. Teodora Vila, resident a Sant Quirze de Besora ens ha fet arribar un escrit fent una reflexió de la situació actual que estem vivint de pandèmia mundial. Gràcies pel teu suport i el de tot el poble:

REFLEXIONANT!!!

Des de la perspectiva de aviat vuitanta-vuit anys, el meu escenari és el següent: estem vivint, una situació inesperada, desconeguda, ja sabem que hem de morir però , sorprenentment, haver-nos arribat ara, per mitja d’ aquest microbi maligne, aparentment insignificant, invisible, però capaç d’aniquilar la humanitat, que ràpidament ha tret l`eina, la daga, fent amb eficàcia la feina, sense discriminar, sense avisar, per tot el món…quina lliçó estem rebent…, semblava que tocàvem el cel amb les mans, que no necessitàvem ningú, quasi creiem que érem déus i sense fressa, ni trons ni llamps, ens hem donat compte que no som res.   Ens convenia una cura d’humilitat?

Sense incidir-hi massa, la part positiva hi es?   No ho sé!

Els humans estem predisposats a jutjar majoritàriament en negatiu als nostres semblants.

Les circumstàncies actuals, ens han fet donar compte del valor i abnegació de molta gent. Com soldats al front, en primera línia, allí estant els SANITARISforces de seguretat, policies, guàrdies civils, exercit, bombers , escombriaires, personal de neteja, funeràries, polítics, més més…, (perdoneu els oblits.)

Sospesem-ho, fem-los costat , estiguem agraïts.

Dora Vila Adam.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícies EAP Sant Quirze de Besora i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.