Vacuna’t de la grip

La grip és una malaltia respiratòria vírica que s’encomana fàcilment d’una persona a una altra. A Catalunya arriba amb l’hivern, la majoria de les vegades a partir de la segona quinzena de desembre, i s’incrementa habitualment durant les primeres setmanes de gener. Produeix febre elevada, tos, mal de cap i malestar general. En la majoria de casos, les persones es recuperen en una o dues setmanes sense necessitat de rebre tractament amb fàrmacs específics. Els antibiòtics no curen la grip. És important seguir unes bones pràctiques d’higiene. En els infants molt petits, la gent gran, les persones amb malalties greus i les persones amb diverses malalties cròniques pot provocar complicacions greus que requereixen actuacions específiques. La millor manera de prevenir la grip és amb la vacunació.

IMG-20191107-WA0000Per això el passat dijous 7 de novembre els professionals del nostre centre es van vacunar de la grip. Cal protegir-nos i protegir a les persones del nostre entorn.

Al nostre centre l’horari de vacuna es cada dia de 9:30 a 10:00 i de 15:30 a 16:00 (excepte dimecres), no cal demanar hora. Avui divendres també sortirem al carrer per recomanar a tothom que es vacuni de la grip i qui ho vulgui fer, ho farem al mateix moment.

Per més informació podeu consultar al canal salut

Aquesta entrada s'ha publicat en Campanya de prevenció, Grip i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.