Premi al concurs “la teva tesi en 4 minuts” de la UVic-UCC.

tesi collageLa Unitat de Divulgació Científica i l’Escola de Doctorat convoquen el 1r concurs “La teva tesi en 4 minuts” de la UVic-UCC adreçat als estudiants de qualsevol programa de doctorat de la Universitat, amb l’objectiu d’explicar a la ciutadania el desenvolupament de la seva recerca en una intervenció molt breu, amb un llenguatge comprensible, accessible i entenedor, i utilitzant únicament les seves habilitats de comunicació oral. La convocatòria vol incentivar els joves investigadors a comunicar i difondre la recerca que generen a la Universitat i promoure l’accés del coneixement científic a la societat.

tesi eva

La guanyadora d’enguany celebrat el passat divendres 20 d’abril, ha estat la nostra companya infermera de l’EAP de Sant Quirze de Besora,  Eva Codinach qui representarà a la UVic-UCC a la final catalana del concurs “Presenta la teva tesi en 4 minuts” organitzat per la La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Comunicacions, Concursos, Osona i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.