L’ICS obre la possibilitat de demanar cita prèvia per internet a les seves Unitats de Salut Internacional

ICSbanner160x63Des d’aquest mes de juliol, les persones que necessitin consells i vacunació abans de marxar de viatge a un país considerat de risc per a la salut poden demanar cita prèvia per Internet a qualsevol de les unitats de salut internacional de l’Institut Català de la Salut (ICS) a través de l’adreça www.ics.gencat.cat/salutinternacional, i a partir d’avui també des del giny “Cita prèvia amb les Unitats de Salut Internacional” que podeu trobar a la columna dreta del nostre blog. L’opció de programar per internet s’afegeix a la possibilitat de programar una visita a través dels telèfons 93 326 89 01 o bé 902 111 444, que també s’utilitzen per a la programació de visites als centres d’atenció primària.

Les unitats de salut internacional de l’ICS ofereixen una àmplia cartera de serveis, que inclou des del consell al viatger i la vacunació (informació sobre mesures preventives generals en viatges a qualsevol país o zona del món, recomanació i administració de vacunes, recomanació i prescripció de tractament preventiu per a la malària, consell de farmaciola i visites urgents per a viatges no planificats) fins a l’atenció a la patologia importada després del viatge.

L’ICS disposa de nou unitats de salut internacional arreu del territori: Vall d’Hebron-Drassanes, Metropolitana Nord, Bellvitge, Baix Llobregat Centre, Anoia, Bages-Berguedà, Osona, Terres de l’Ebre i Lleida. En el cas d’Osona es troba ubicada al CAP Osona, a la Plaça Divina Pastora número 6, de Vic.

Aquesta entrada s'ha publicat en Salut internacional, Vacunes i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.